Reklám banner


Elérhetőség

Budapesten vagyok a XXII. kerületben. Telefonos egyeztetés alapján esetleg, akár, talán, bármikor is ráérhetek, kivéve 20 óra után. Azért fontos, hogy telefonozz mielőtt elindulnál hozzám, mert könnyen megeshet az, hogy nem találsz ott és akkor potyára jöttél.

A pontos címet és idôpontot a telefonon kell megbeszélnünk. Kérlek akkor telefonálj, mielôtt elindulsz, mert több napra elôre nem tudunk idôpontot egyeztetni, megbeszélni.

Érdeklődni vagy egyéb részleteket e-mailben meg tudjuk tárgyalni. Ha e-mailt küldenél akkor azt IDE kattintva tudod megtenni. Ez egy e-mail küldő form, amire az interneten ömlő reklámszemét miatt van szükség. Ez a megoldás hatékonyan megment a sok reklám szeméttől.

Kérlek SMS-t ne küldj, nem tudok vele mit kezdeni és ezért többnyire a Törlés kiválasztása után a Igen gombot nyomom meg.

Mielôtt telefonálsz nézd meg a különbözô kategóriák alatt azokat amik érdekelnek és az esetleges kérdéseidre lehet, hogy a fénykép és az alatta lévő szöveg is választ adhat.

Egy kis segítség ! A felsorolásban a Téged érdeklô holmi nevére vagy a mellette lévő képre kattintasz az egérrel akkor egy újabb oldal töltôdik le, ahol a holmik le vannak fotózva és néhány információ is alá van írva. Így csak a legszükségesebbet kell telefonon megbeszélnünk (telefonszámla spórolás).

Sajnos az eddigi tapasztalatok alapján kb. az emberek 80 %-a (ebbôl 90 % budapesti) nem tudja melyik az a XXII. kerület, és tudatlanságát leplezve neki áll találgatni : Csepel ? Soroksár ? Kispest ? Pesterzsébet ? , (a vidékieket nem cikizem, de egy budapesti nem ismeri legalább kerületi szinten a lakóhelyét ?!?!?!?!) ezért pontosan leírom, hogy a XXII. kerület az Budafok-Nagytétény és Dél-Budán található a Duna jobb partján, Budapest térképet magunk elé téve pedig balra lent található.

Úgy gondolom, hogy ez a kerület többre érdemes annál mint, hogy egy fekete lyuk legyen a köztudatban, ezért nagyvonalakban bemutatom a kerületet.

A kerületben található Törley mauzóleum, és a pezsgôgyár, a Nagytétényi Kastély múzeum, a CAMPONA szórakoztató és bevásárlóközpont, minden évben itt rendezik meg a borfesztivált, továbbá a kerületben található a szobor park ahol a kommunista rendszerben állított és a rendszerváltás után eltávolított szobrokat helyezték el. Érdekes látnivalóul szolgálhatnak még a barlanglakás múzeumok. A kerületben termesztik a Budapesten kapható étkezési gombák 60 % - át. A kerület sportlétesítménnyel is rendelkezik ez a BMTE sportpálya. Az M0-ás híd budai hídfôje is a kerülethez csatlakozik.

Továbbá (ez már ugyan nem a kerülethez tartozik), de itt van a szomszédságomban a SAVOYA PARK mint bevásárlóközpont, melyben található egy ÓCSÖN (lehet madaras tecsonak is nevezni) áruház is.Kezdő oldalra
(C) 2000 zsolt - Minden jog fenntartva!


Kattints a hirdetésre
Kattints ide