Reklám banner


Általános információ

Weboldalamon főként az elmúlt 25 év gyűjtő munkájának eredménye található, vagyis annak inkább csak egy kis töredéke. Minden érdekel és szeretek mindent kipróbálni, foglalkozni vele. Ez látszik az általam cserére keresett holmik listájából is. :)
Ezért is található nagyon széles foglalkozási körben sokféle holmi itt.

Az új termékek gyakran hobbiból megmaradtak, ez nem azt jelenti, hogy akkor már féláron is oda adom. Hát nem. Ha sok mindent veszel, vagy már vettél akkor lehet valami kedvezőt kitalálni. De a mennyit engedsz a feléből típusúak kíméljenek.

Sok esetben komplett (elektronikus, mechanikus) gépeket szedtem szét és ezek alkatrészei, vagy valamilyen tevékenységhez összevásárolt holmikat kínálok eladásra. Az esetek többségében ezek mind használtak és a saját tulajdonomat képezik.

Kérem mindig írd le, hogy mit szeretnél, mert nem biztos, hogy azonnal elő tudom keríteni a sok tároló ládából.

Ha 1 hete nem válaszoltam légyszíves küldd el még egyszer a leveled, mert lehet, hogy figyelmetlen vagy feledékeny voltam.

Néha megtalál egy-egy alkusz, aki olyan pofátlanul alkudozik, hogy kedvem lenne kidobni az óceán közepén azt otthagyni a 3,14csába azt alkudozzon a cápákkal, hogy melyik lábát rágják le.

Van még az alkuszoknak a másik rohadt, mocskos fajtája. Ezeket arról lehet felismerni, hogy pl. egy 1500 Ft-os cuccra azt írja, hogy 500-at adok érte, sőt némelyik még annyira pofátlan mocskos tetű tud lenni, hogy még azt is akarja, hogy vigyem be neki a városba, esetleg házhoz. Ezekkel kezdetben még jól összevesztem és elküldtem őket a 3.14-be, de most már egyszerűen le-sza-rom őket. Ez az a népcsoport akit világon a legtöbben utálnak, azt hiszem nem alaptalanul. Persze aki nem így viselkedik az nem veszi magára.

Vásárlás menete


Lehetőleg mindig e-mailben érdeklődj, hogy mit szeretnél. Kérlek pontosan fogalmazd meg, ha lehet akkor másold ki a linket a weboldalról és azt is küldd el az esetleges félreértések végett.
Gyakran olvasok e-maileket, ezért amikor megkapom akkor általában hamar válaszolok is rá és megírom, hogy a kért termék elérhető helyen van vagy elő kell keresnem. Így általában válaszként azt is megírom, hogyan tudod átvenni.
Fizetés készpénzben vagy be tudok számítani különböző gépeket, szerszámokat, élelmiszert, stb..

Az élelmiszer beszámítás nem azt jelenti, hogy éhen halok és 3 szelet kenyérért oda adok bármit. Én nem a csöves vagyok a piacról, aki 20 Ft-ért ad mindent. Élelmiszer alatt arra gondoltam, hogy cukor, gyümölcs szörp, házi kolbász, füstölt sonka, méz, sör, igazi édes házi bor, stb.

Az átvétel részleteit itt tudod elolvasni : Szállítás

Számla


Én mint magánszemély kínálom eladásra a weboldalon található termékeket. Így számlát nem tudok adni. (De ha tudnék sem adnék, mert nem kívánom eltartani ezt a mocskos politikus bűnöző bagázst)

Ha valaki mégis mindenképpen számlát szeretne, akkor azt úgy tudjuk megoldani, hogy néha szoktam vásárolni fémanyagokat vagy elektronikai alkatrészeket.
Az ott kapott számlát a kért névre/címre iratom és ezt odaadom az általad kinézett termékkel együtt, cserébe meg kifizeted a termék árát.

Az utóbbi időben már nem veszek semmit sem áfásan, sőt ebben az elátkozott országban sem, ott rohadjon meg ez a szociálkapitalista rezsim ahol van.Kezdő oldalra
(C) 2000 zsolt - Minden jog fenntartva!


Kattints a hirdetésre
Kattints ide